Χάρης Σωφρονάς: O Mεγάλος Nικητής του Ζωντανού Πρωταθλήματος του Εικονικού Κόσμου! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Χάρης Σωφρονάς: O Mεγάλος Nικητής του Ζωντανού Πρωταθλήματος του Εικονικού Κόσμου!

Χάρης Σωφρονάς: O Mεγάλος Nικητής του Ζωντανού Πρωταθλήματος του Εικονικού Κόσμου!
Η Old School Διοργάνωση συνεχίζει τώρα δυναμικά με το Ζωντανό Πρωτάθλημα του Εικονικού Κόσμου! Ο νικητής αυτού του πρωταθλήματος τώρα ήταν ο Χάρης Σωφρονάς, ο οποίος επικεντρώνοντας την στρατηγική του στην ωμή δύναμη και στα ζάρια, πέτυχε να κυριαρχήσει!


Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που εμφανίστηκαν στην τρίτη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε  ΕΔΩ για να τις δείτε).


Ο Χάρης Σωφρονάς διαμόρφωσε μια αρκετά ισχυρή και επιθετική τράπουλα, κατορθώνοντας έτσι να συντρίψει οποιοδήποτε μονομάχο στάθηκε απέναντί του! (To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Διαδικτυακό Πρωτάθλημα του Εικονικού Κόσμου και να κάνει τον Χάρη Σώφρονα πρωταθλητή!)


Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε εκείνος αρχικά να βασίζει τη στρατηγική του σε τέρατα με ισχυρή επίθεση και που απαιτούν θυσίες (3x Orgoth The Relentless, Jinzo κτλπροκειμένου μέσω αυτών να καταστρέψει τους εχθρούς του,
Εξαιτίας λοιπόν του γεγονότος πως η τράπουλά του πρωταθλητή κινδυνεύει να μην έχει ροή εξαιτίας των τεράτων που απαιτούν θυσίες για να καλεστούν, αυτός επιλέγει να προσθέσει κάρτες που τον βοηθούν να τραβάει νέες κάρτες (3x Ipiria), όπως και κάρτες που του προσφέρουν ''υλικά'' για θυσία (3x Giant Germ, Twin Headed Behemoth, Empodiment Of Apophis).
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο πρωταθλητής χρησιμοποιεί κάρτες οι οποίες συνδυάζονται με τον Orgoth The Relentless και δίνουν τη δυνατότητα στον πρωταθλητή να τον φέρει πολύ πιο εύκολα στο έδαφος (Dice Dungeon, Dimension Dice) και έτσι να εξαπολύσει τις ανελέητες επιθέσεις του, επιτυγχάνοντας έτσι η τράπουλά του ταυτόχρονα να έχει ευελιξία, παρά το γεγονός πως ελέγχει τρία τέρατα που απαιτούν δύο θυσίες για να καλεστούν!


Αν σας αρέσουν γενικά τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα στο Facebook για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις::https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->