Κων/νος Λυγερός: O Mεγάλος Nικητής του Διαδικτυακού Πρωταθλήματος της σεζόν Waking The Dragons! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Κων/νος Λυγερός: O Mεγάλος Nικητής του Διαδικτυακού Πρωταθλήματος της σεζόν Waking The Dragons!

Κων/νος Λυγερός: O Mεγάλος Nικητής του Διαδικτυακού Πρωταθλήματος της σεζόν Waking The Dragons!
Η Διαδικτυακή Old School Διοργάνωση συνεχίζεται τώρα δυναμικά με το πρωτάθλημα της σεζόν ''Waking The Dragons!
Για ακόμη μια φορά ο πανίσχυρος μονομάχος Κων/νος Λυγερός πέτυχε να διαλύσει τους εχθρούς του και να κατακτήσει άλλο ένα πρωτάθλημα!


Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που εμφανίστηκαν στην τέταρτη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε).


Ο Κων/νος Λυγερός διαμόρφωσε μια άλλη μια φορά μια αρκετά ευέλικτη και ισχυρή τράπουλα και πέτυχε έτσι να κατακτήσει και το πρωτάθλημα της σεζόν Waking The Dragons!ΤΟ DECK ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Πρωτάθλημα της σεζόν Waking The Dragons και να κάνει τον Κων/νο Λυγερό πρωταθλητή!)


Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε αυτός αρχικά να έχει επικεντρωθεί τόσο σε τέρατα με ισχυρή επίθεση (2x Luster Dragon, 2x Giant Rex, 2x Spear Dragon), όσο και σε τέρατα που του επιτρέπουν να μπορεί να καλεί δυνατά τέρατα ένωσης (3x Thunder Dragons, 2x Kaitoptera κτλ), με στόχο η τράπουλά του να έχει μεγάλη ισχύ.
Επιπλέον βλέπουμε ο πρωταθλητής να έχει επιλέξει κάρτες 
με ιδιότητες που ''χτυπάνε'' μεμονωμένα τις κάρτες του αντιπάλου, με αυτές να είναι τόσο τέρατα (Newdoria, D.D. Warrior), όσο και Spells/Traps (2x Dust Tornado, 2x Trap Hole κτλ) προκειμένου αυτός είτε να προστατευτεί από αντίπαλες κάρτες, είτε να διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες. 
Συνδυάζοντας λοιπόν ισχυρή επίθεση και κάρτες για να χτυπάει στρατηγικά τον αντίπαλό, ο πρωταθλητής πέτυχε να φτιάξει άλλη μια αποτελεσματική τράπουλα και να κατακτήσει κι άλλο ένα πρωτάθλημα!

Αν σας αρέσουν γενικά τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα στο Facebook για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις::https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->