Παναγιώτης Πλακίδας: O Mεγάλος Nικητής του Ζωντανού Πρωταθλήματος της σεζόν Waking The Dragons! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Παναγιώτης Πλακίδας: O Mεγάλος Nικητής του Ζωντανού Πρωταθλήματος της σεζόν Waking The Dragons!

Παναγιώτης Πλακίδας: O Mεγάλος Nικητής του Ζωντανού Πρωταθλήματος της σεζόν Waking The Dragons!

Η Old School Διοργάνωση 
συνεχίζεται τώρα δυναμικά με το πρωτάθλημα της σεζόν ''Waking The Dragons!
Σε αυτό το πρωτάθλημα, έχουμε έναν εντελώς νέο πρωταθλητή! Αυτός δεν είναι άλλος, από τον Παναγιώτη Πλακίδα!

Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που εμφανίστηκαν στην τέταρτη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε).


Ο Παναγιώτης Πλακίδας διαμόρφωσε μια αρκετά ευέλικτη και δυνατή τράπουλα και πέτυχε έτσι να διαλύσει οποιονδήποτε αντίπαλο στάθηκε απέναντί του! Οι αντίπαλοί του όμως, στάθηκαν τυχεροί, καθώς ο πρωταθλητής, δεν είχε βάλει την καταραμένη κάρτα ''Seal Of Orichalcos'' στην τράπουλά του, με αποτέλεσμα αυτοί να μην χάσουν την ψυχή τους παρά την ήττα τους και να επιστρέψουν ζωντανοί στα σπίτια τους!


(Τo παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Πρωτάθλημα της σεζόν Waking The Dragons και να κάνει τον Παναγιώτη Πλακίδα πρωταθλητή!)


Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε αυτός αρχικά να βασίζεται σημαντικά τόσο σε τέρατα με ισχυρή επίθεση (2x Luster Dragon, 2x Giant Rex, 2x Spear Dragon), όσο και σε τέρατα που του επιτρέπουν να μπορεί να καλεί δυνατά τέρατα ένωσης (3x Thunder Dragons, 2x Kaitoptera κτλ), με στόχο η τράπουλά του να έχει μεγάλη επιθετική ισχύ.
Επιπλέον, βλέπουμε ο πρωταθλητής να έχει επιλέξει κάρτες 
με ιδιότητες που ''χτυπάνε'' μεμονωμένα τις κάρτες του αντιπάλου, με αυτές να είναι τόσο τέρατα (2x Newdoria, 2x D.D. Warrior), όσο και Spells/Traps (1x Dust Tornado, 2x Trap Hole κτλ) προκειμένου αυτός είτε να προστατευτεί από αντίπαλες κάρτες, είτε να διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες. 
Τέλος, σημαντική προσθήκη του πρωταθλητή είναι η κάρτα Fiber Jar, το οποίο, αν και αποτελεί απλώς μια μεμονωμένη κάρτα, μπορούσε με την ισχυρή του ιδιότητα, να τον ''βγάλει'' από δύσκολες καταστάσεις και να ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι από την αρχή, παρέχοντας του έτσι τη δυνατότητα, εκείνος αυτή τη φορά να έχει το πλεονέκτημα στη μονομαχία, 


Αν σας αρέσουν γενικά τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα στο Facebook για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις::https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->