Σε κυκλοφορία η νέα συλλογή της ΚΟΝΑΜΙ (Legacy Of Destruction) - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Σε κυκλοφορία η νέα συλλογή της ΚΟΝΑΜΙ (Legacy Of Destruction)

Legacy Of Destruction
To ''Legacy Of Destruction'' είναι η νέα συλλογή Yu-Gi-Oh! (Core Booster) η οποία μόλις κυκλοφόρησε από την KONAMI (25/04/2024) στην Ευρώπη.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει κάρτες υποστήριξης για τα Archetype των "Ancient Gear", "Archfiend", "Earthbound", "Fishborg", "Fusion", "Goblin", "Goblin Biker", "Gold Pride", "Snake-Eye", "Diabellstar", "Sinful Spoils", "Memento", "Melodious", "Melodious Maestra", "Polymerization", "Gadget", "Lightsworn", "Voiceless Voice", "Silent Swordsman", "Silent Magician", "Gandora", "Vaalmonica", "Centur-Ion", και "Yubel", όπως και κάρτες υποστήριξης για τα ''Series'' των ''Wight'' και ''Trap Monster''.
Επίσης, εμφανίζονται εδώ για πρώτη φορά κάρτες υποστήριξης για το Archetype των "Ashened",
 "Pendulum", "Salamangreat", "Supreme King Dragon", "Supreme King Gate" και "Synchro", όπως και κάρτες για τα ''Series'' των ''Supreme King'', ενώ εδώ κάνουν και την εμφάνισή τους τρία νέα Arcetype ("Ragnaraika", "Tenpai Dragon" και "Sangen"), όπως και τα ''Series'' των ''Shining Sarcophagus''.

*Αξίζει να σημειωθεί πως η συλλογή ''Legacy Of Destruction'' περιλαμβάνει και 25 κάρτες που εμφανίζονται με ένα σπάνιο ''Rarity'', το ''Quarter Century Secret Rare''!

Για να δείτε αναλυτικά την λίστα με τις κάρτες που περιλαμβάνονται σε αυτή τη συλλογή, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://rb.gy/ek61u

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->