Το 1ο old school τουρνουά YU-GI-OH είναι γεγονός! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Το 1ο old school τουρνουά YU-GI-OH είναι γεγονός!

Το πρώτο old school τουρνουά YU-GI-OH σύντομα γίνεται πραγματικότητα! Το Yu-Gi-Oh Greek Fans διοργανώνει στις 5 Σεπτεμβρίου στην Κάισσα Πειραιά το πρώτο πρωτάθλημα YU-GI-OH, το οποίο θα βασίζεται μονάχα στις κάρτες που έχουν εμφανιστεί στο Βασίλειο των Μονομάχων! 

Το κόστος συμμετοχής θα ανέρχεται στα 5 ευρώ, με τον κάθε συμμετέχοντα να λαμβάνει δώρο ένα φακελάκι με 5 old school κάρτες -οι οποίες εμφανίστηκαν αποκλειστικά στο Βασίλειο των Μονομάχων {4 Common και 1 super, gold ή ultra rare } - και με τον νικητή να κερδίζει ένα μοναδικό έπαθλο! Θα υπάρχει και δυνατότητα ηλεκτρονικής προεγγραφής, για αυτούς που θα θελήσουν να εξασφαλίσουν μια σίγουρη θέση στο τουρνουά. 

*Κάθε παίκτης πρέπει να φτιάξει την τράπουλά του, με γνώμονα τη λίστα των καρτών που εμφανίστηκαν στο Βασίλειο των Μονομάχων. Κάρτες που είναι ΕΚΤΟΣ της λίστας, απαγορεύονται. Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον, πως όλες οι κάρτες της λίστας επιτρέπονται, με εξαίρεση κάποιες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μια φορά -για την διασφάλιση της διεξαγωγής ισορροπημένων μονομαχιών. 

**Για περισσότερες λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε σε επόμενα άρθρα μας εντός του προσεχούς διαστήματος. 

4 comments:

  1. Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τους κανονες. Εφοσον θα ειναι το τουρ σ αυτα τα πλαισια θα υπαρχουν διαφορες στους κανονες (πχ 2000lp, high lv τερατα απευθειας summon) η θα ειναι οι κλασικοι; επιπλεον μηπως θα πρεπει να προστεθουν και οι Thousand-Eyes Restrict και Crush Card Virus στη limited list;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι κανόνες θα είναι οι κλασικοί που παίζονται στα τουρνουά. Κανονικά με 8000 LP, θυσίες κλπ. Όσο για τη limited list, αυτή είναι η ισχύουσα για την ώρα, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να πραγματοποιηθούν αλλαγές εισακουγοντας την προτροπή σας.

      Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας

      Delete
  2. Οι κανόνες θα είναι οι κλασικοί που παίζονται στα τουρνουά. Κανονικά με 8000 LP, θυσίες κλπ. Όσο για τη limited list, αυτή είναι η ισχύουσα για την ώρα, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να πραγματοποιηθούν αλλαγές εισακουγοντας την προτροπή σας.

    Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας

    ReplyDelete
  3. Αντώνης Διαμαντής

    ReplyDelete

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->