Το 1ο Old School πρωτάθλημα YU-GI-OH έγινε επιτέλους πραγματικότητα - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Το 1ο Old School πρωτάθλημα YU-GI-OH έγινε επιτέλους πραγματικότητα

Αρκετά θερμή ήταν η ανταπόκριση των μονομάχων στο κάλεσμα της σελίδας Yu-Gi-Oh Greek Fans για το 1ο Old School Tournament που διοργάνωσε, σε συνεργασία με την Κάισσα Πειραιά. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανήλθε στους 18, με αυτούς να γεμίζουν τον χώρο και να περιέρχονται σε επικές μονομαχίες, βγαλμένες από ένα νοσταλγικό παρελθόν.

Οι μονομάχοι είχαν καταρτίσει τα deck τους, με κάρτες που είχαν εμφανιστεί αποκλειστικά στο Βασίλειο της Μονομαχίας. Στόχος του Old School πρωταθλήματος ήταν κυρίως η ψυχαγωγία των συμμετεχόντων, όπως και το να δοθεί βάση σε έξυπνες στρατηγικές-τακτικές από την πλευρά τους, προκειμένου αυτοί να επικρατήσουν. Όντως το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, ενώ παράλληλα εμφανίστηκαν αρκετά deck τα οποία ήταν ιδιαίτερα δημιουργικά και ευφάνταστα.

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος! Οι μάχες σκληρές! Ο καθένας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να είναι ο αδιαφιλονίκητος νικητής του 1ου Old School τουρνουά! Μα μόνο ένας θα επικρατούσε και θα αναγορευόταν πρωταθλητής! Αυτός λοιπόν ήταν ο Χαράλαμπος Σώφρονας! Ο Χαράλαμπος Σώφρονας με το αρκετά έξυπνο και αποτελεσματικό exodia deck του, πέτυχε  να υποσκελίσει τους αντιπάλους του και καθαρά με την αξία του, να είναι αυτός που θα σηκώσει το μοναδικό τρόπαιο!

(Παρακάτω βλέπουμε το Old School deck με το οποίο ο Χαράλαμπος Σώφρονας πέτυχε να γίνει ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος του πρωταθλήματος.)

Η σελίδα μας λοιπόν, βλέποντας την μεγάλη επιτυχία που είχε η πρώτη διοργάνωσή της και ύστερα από εκκλήσεις των συμμετεχόντων, είναι στη θέση να ανακοινώσει πως θα διοργανώσει και άλλα Old School πρωταθλήματα στο μέλλον!

Ευχαριστούμε όλους για την ένθερμη υποστήριξή τους και ευελπιστούμε να σας έχουμε κοντά μας και στα επόμενα πρωταθλήματά μας!

2 comments:

  1. Ν αναμενουμε συντομα νεα για επομενο;

    ReplyDelete
  2. Ναι. Προετοιμάζουμε τώρα ένα νεο Old school πρωτάθλημα, βασισμένο αυτή τη φορά στη Πολη της Μάχης, στα μέσα με τέλη Οκτωβρίου στο χώρο και πάλι της Καισσας Πειραιάς

    ReplyDelete

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->