Yu-Gi-Oh Greek Fans Old School Tournament: Οι εγγραφές ξεκίνησαν! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Yu-Gi-Oh Greek Fans Old School Tournament: Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Ήρθε η ώρα λοιπόν! Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στο Yu-Gi-Oh Greek Fans Old School Tournament που διοργανώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου, ώρα 17:30, στο χώρο της Κάισσας Πειραιά και απέκτησε την μοναδική δυνατότητα να μονομαχήσεις με ένα δικό σου old school deck! Ο αριθμός θέσεων θα είναι περιορισμένος και θα ανέρχεται στις 20.

Για να συμμετάσχεις σχολίασε κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση την αγαπημένη σου κάρτα που εμφανίστηκε στο Βασίλειο της Μονομαχίας, και ένας από τους διαχειριστές της σελίδας μας, θα επικοινωνήσει μαζί σου. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και σε περίπτωση που μείνει κενή θέση, θα υπάρξει δυνατότητα εγγραφής την ημέρα(5/9 - 17:30) του τουρνουά, στον τόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης(Κάισσα Πειραιά).

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, πως σε ένα από τα ''φακελάκια'' με τις κάρτες που θα δοθούν σε κάθε συμμετέχονται, θα κρύβεται η συλλεκτική κάρτα ''Duelist Kingdom''. Εκείνος λοιπόν που θα την πετύχει, έχει την δυνατότητα να την δώσει στους διοργανωτές του πρωταθλήματος και σαν αντάλλαγμα να έχει ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα, επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις μονάχα κάρτες που εμφανίστηκαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Βασίλειο της Μονομαχίας!

Θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για το τουρνουά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

2 comments:

  1. Replies
    1. Καλησπέρα σας! Μπορείτε να μας δώσετε ένα όνομα και ένα κινητό για να κάνουμε την εγγραφή;

      Delete

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->