Φτάνοντας στην ολοκλήρωση του 3ου Old School πρωταθλήματος του Εικονικού Κόσμου - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Φτάνοντας στην ολοκλήρωση του 3ου Old School πρωταθλήματος του Εικονικού Κόσμου

Άλλο ένα Old School πρωτάθλημα που έφτασε στο τέλος του. Το πρωτάθλημα του Εικονικού Κόσμου -το 3ο Old School κατά σειρά- κατακλύστηκε και εκείνο από ενδιαφέρουσες και μοναδικές μονομαχίες, που έκοψαν κυριολεκτικά την ανάσα!

Η λίστα που αφορούσε το 3ο Old School πρωτάθλημα, περιελάμβανε τις κάρτες ΌΛΩΝ των χαρακτήρων που συμμετείχαν στον ''Εικονικό Κόσμο''. Έτσι, οι μονομάχοι έιχαν την δυνατότητα να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα καρτών και να δοκιμάσουν διάφορους και πρωτότυπους τρόπους συνδυασμού τους. Σαν αποτέλεσμα διεξήχθησαν μονομαχίες που διέπονταν από δημιουργικότητα και με έντονο το στοιχείο του απρόσμενου!


Για άλλη μια φορά λοιπόν διεξήχθησαν διασκεδαστικές και εξαιρετικές μονομαχίες, εμποτισμένες με πάθος!
Εκείνος που αυτή τη φορά κατόρθωσε να επικρατήσει, ήταν ένας μονομάχος που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του σε Old School πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Σπύρο Ζουλέκο, ο οποίος με το καλά σχεδιασμένο και ευρηματικό του Deck, πέτυχε να εξουδετερώσει κάθε αντίπαλο που βρέθηκε στο δρόμο του και έτσι να γίνει ο νέος Old School πρωταθλητής!




(Παρακάτω βλέπουμε το Old School Deck με το οποίο ο Σπύρος Ζουλέκος πέτυχε να γίνει ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος του 3ου Old School πρωταθλήματος.)


Τελειώνοντας λοιπόν και με το 3ο Old School πρωτάθλημα, συνεχίζουμε δυναμικά με το 4ο, το οποίο αυτή τη φορά θα είναι βασισμένο στη season του περιβόητου ''Ορείχαλκου'' (Waking The Dragons). Ελπίζουμε να σας έχουμε μαζί μας!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->