Γεράσιμος Βάθης: Ο Νικητής του Απόλυτου Old School Πρωταθλήματος - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Γεράσιμος Βάθης: Ο Νικητής του Απόλυτου Old School Πρωταθλήματος

Ο Γεράσιμος Βάθης είναι το άτομο που κατόρθωσε να αναδειχθεί στον μεγάλο νικητή του Απόλυτου Old School Πρωταθλήματος! Με τη νίκη του αυτή κατορθώνει πλέον να είναι ο μονομάχος που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες νίκες στα Old Schooλ πρωταθλήματα της σελίδας!

Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν και από τις 5 Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε).
  
Ο Γεράσιμος Βάθης διαμόρφωσε μια αρκετά αποτελεσματική τράπουλα η οποία ήταν τρομερά επιθετική! Το αποτέλεσμα ήταν οποιοσδήποτε παίξει μαζί του, να καταστραφεί ολοσχερώς!

(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Απόλυτο Old School Πρωτάθλημα και να κάνει τον Γεράσιμο Βάθη πρωταθλητή!)

Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε μια αρκετά επιθετική στρατηγική ή οποία περιλαμβάνει τέρατα τα οποία είτε διαθέτουν από μόνα τους μεγάλη επιθετική δύναμη (Berserk Gorilla, Giant Rex), είτε μέσω των ικανοτήτων τους ενίσχυαν επιθετικά τα ίδια ή κάποια άλλα (Command Knight, Blue Flame Swordsman). Αντίστοιχα, βλέπουμε αρκετές κάρτες καταστροφής των ''Spells/Traps'' του αντιπάλου (Harpie's Feather Duster, Dust Tornado κτλ), όπως και αρκετές κάρτες που ''έβγαζαν από τη μέση'' τα αντίπαλα τέρατα, τόσο τα ''Face Down'' (Nobleman Of Crossout, Sasuke Samurai κτλ), όσο και τα ''Face Up'' (Fissure, Ring Of Destruction κτλ). Στόχος φυσικά να ''ρίξει'' τις πιθανές άμυνες του αντιπάλου και έτσι μετά να εξαπολύσει ελεύθερα τις αρμάδες των τεράτων του για να τον κατατροπώσει!
Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον, πως η τράπουλά του πρωταθλητή ήταν επικεντρωμένη σε κάρτες σχετικές με ''Warrior'' οι οποίες λειτουργούσαν συνεργατικά μεταξύ τους (Blue Flame Swordsman, Command Knight, Reinforcment Of The Army), κάτι που έκανε πιο αποτελεσματική την τράπουλά του. Καταστρώνοντας παράλληλα μια ιδιαίτερη στρατηγική που αφορούσε το ''Banish'' τεράτων, η οποία είτε έβγαζε εκτός παιχνιδιού αντίπαλα τέρατα (D.D. Warrior), είτε τροφοδοτούσε τον στρατό του πρωταθλητή με νέα τέρατα (The Rock Spirit, Return From The Different Dimension), ενίσχυε ακόμη περισσότερο την επιθετική ισχύ της τράπουλάς του!

Αν σας αρέσουν τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα, για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις. (https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/).
Τέλη Ιουνίου θα έχουμε το επόμενο, το οποίο θα είναι μετά από καιρό ένα μοναδικό ομαδικό πρωτάθλημα (Tag Duel)!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->