Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 3ου OLD SCHOOL ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 3ου OLD SCHOOL ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

yugioh Tag Duel
Η ομάδα του Νίκου Ζουλέκου και του Χάρη Σώφρονα (The Delinquent Duo) είναι αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια του 3ου Old School Ομαδικού Πρωταθλήματος! Ο Χάρης Σώφρονας και ο Νίκος Ζουλέκου, συνεργαζόμενοι σωστά και αποτελεσματικά, κατάφεραν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα στάθηκε απέναντί τους και να αναδειχθούν πρωταθλητές!

Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν
 να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν και από τις 5 Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε).

(Tα παραπάνω Deck είναι εκείνα που πέτυχαν να κερδίσουν το 3ο Old School Ομαδικό Πρωτάθλημα και να κάνουν τον Νίκο Ζουλέκου και τον Χάρη Σώφρονα πρωταθλητές!)


Κοιτάζοντας και τις δύο τράπουλες, βλέπουμε αρχικά πως οι δύο πρωταθλητές έχουν βασίσει κυρίως την στρατηγική τους στο να εξαντλήσουν τους πόρους των αντιπάλων τους χρησιμοποιώντας πολλές κάρτες που ''έβγαζαν εκτός'' τα τέρατα τους (Fissure, D.D. Warrior, Valkyrie Zweite, Crush Card Virus) ή/και τις ''Spell/Trap'' κάρτες τους (Dust Tornado, GlifeThe Phantom Bird, Mystical Space Typhon), ενώ παράλληλα φρόντιζαν να χρησιμοποιούν κάρτες οι οποίες προσέθεταν πόρους σε αυτούς μέσω των ιδιοτήτων τους (Sangan, Puppet Master, Mystic Tomato, Soul Charge κτλ). Εν ολίγοις, ο στόχος των πρωταθλητών ήταν να ''αποδυναμώνουν'' τους αντιπάλους τους, μέσω της αναπόφευκτης και σταδιακής ενίσχυσης των πόρων τους και έτσι να τους ''καταστρέφουν'' αργά και βασανιστικά. 
Παράλληλα, βλέπουμε να χρησιμοποιούν σκόπιμα αρκετές κάρτες οι οποίες κάνουν ''Banish'' είτε τις δικές τους (Dark Necrofear, Diabound Kernel, D.D. Warrior, Gold Sarcofagus κτλ), είτε των αντιπάλων τους (Apple Of Enlightment, Bottomless Trap Hole, Valkyrie Erste κτλ), έχοντας ως σχέδιο να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα κάρτες οι οποίες ευνοούν αυτή την κατάσταση και να τους παρέχουν πλεονεκτήματα στο παιχνίδι τους (Soul Absorption, Valkyrie Dritte, Return From The Different Dimension). Αξίζει εδώ να σημειωθεί, η κάρτα ''Soul Absorption'' η οποία προσέφερε στους παίκτες σημαντική ενίσχυση στους Πόντους Ζωής τους, παρέχοντας τους έτσι παράλληλα και τη δυνατότητα να ενεργοποιούν σημαντικές κάρτες τους που απαιτούσαν κόστος σε Πόντους Ζωής (My Body As A Shield, Soul Charge, Graverobber). 
Την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής τους συμπληρώνουν διάφορες ισχυρές κάρτες γενικού τύπου που ήταν άφθονες στο εν λόγω ''Format'' και οι οποίες είτε τους προστάτευαν από εχθρικά ''σφυροκοπήματα'. είτε ''χτυπούσαν'' τους αντιπάλους τους σε κομβικά σημεία. 

Αν σας αρέσουν τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο καινούργιο μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα, για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις. (https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/).
Προς τα τέλη Ιουλίου θα έχουμε το επόμενο, το οποίο θα είναι ένα νέο διαδικτυακό πρωτάθλημα!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->