Παναγιώτης Πολυδεύκης: O Mεγάλος Nικητής του Πρωταθλήματος ''Waking The Dragons''! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Παναγιώτης Πολυδεύκης: O Mεγάλος Nικητής του Πρωταθλήματος ''Waking The Dragons''!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣΗ Old School Διοργάνωση συνεχίστηκε τώρα με τη σεζόν ''Waking The Dragons''! Ο Παναγιώτης Πολυδεύκης εδώ, ήταν αυτός ο μονομάχος που πέτυχε να επικρατήσει και να καταστρέψει τους αντιπάλους του!

Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που εμφανίστηκαν στην τέταρτη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε). 

Σε αυτό το πρωτάθλημα υπήρχε το χαρακτηριστικό πως αν ενεργοποιούνταν η καταραμένη κάρτα ''Σφραγίδα Του Ορείχαλκου'' και κάποιος παίκτης έχανε όσο αυτή ήταν ενεργή στο έδαφος, τότε ο ηττημένος παίκτης έχανε απευθείας την ψυχή του αλλά και όλο το ''Match''! Ο Πολυδεύκης, φροντίζοντας να εξοπλίσει την τράπουλα του με αυτή την σκοτεινή κάρτα, θέλησε να παραδώσει τις ψυχές των αντιπάλων του στον Ορείχαλκο, αφού αυτό ήταν το αναγκαίο κόστος που έπρεπε να πληρώσει αυτός για την απόλυτη δύναμη! Παρέδωσε την ψυχή ενός από αυτούς! Αλλά ήθελε κυρίως να παραδώσει την ψυχή του τελικού του αντίπαλου, αφού αυτός, όντας ο πιο ισχυρός από τους υπολοίπους, θα ενίσχυε σημαντικά το σκοτάδι του Ορείχαλκου και θα τον έκανε ανίκητο!
Σε έναν κυριολεκτικά επεισοδιακό τελικό, ο Πολυδεύκης ενεργοποίησε τη ''Σφραγίδα του Ορείχαλκου'' σε δύο διαφορετικά παιχνίδια, όμως ο αντίπαλός του, κατάφερε να ''σπάσει'' τη σφραγίδα και τις δύο φορές, μέσω της κάρτας Fiber Jar! Τελικά ο γενναίος αντίπαλος έχασε στο τέλος τη μονομαχία από τον Πολυδεύκη, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να διασώσει την πολύτιμη ψυχή του!

(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Πρωτάθλημα της σεζόν ''Waking The Dragons'' και να κάνει τον Παναγιώτη Πολυδεύκη πρωταθλητή!)

Κοιτάζοντας την τράπουλα του πρωταθλητή, βλέπουμε αρχικά αυτή να περιλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό ''Warrior'' τέρατα όπως και κάρτες που τα υποστηρίζουν. Ο στόχος του είναι να προσθέσει συνοχή στην τράπουλά του και ευελιξία, καθώς τα ''Warrior'' τέρατα της τράπουλάς του μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και να ενισχυθούν επιθετικά (Blue Flame Swordsman) ή/και να ''παγώσουν'' το παιχνίδι του αντιπάλου (Marauding Captain), ενώ οι σχετικές κάρτες με ''Warrior'' μπορούσαν να του προσθέσουν από το νεκροταφείο κάποιo από τα ποικίλα ''Warrior'' τέρατα που χρησιμοποιούσε και το οποίο μπορούσε να είναι το κατάλληλο για μια δεδομένη περίσταση στη μονομαχία του (The Warrior Returning Alive).
Πέραν της τακτικής του για ένα ευέλικτο παιχνίδι επιλέγοντας ''Warrior'' τέρατα, ο πρωταθλητής έδωσε βάση και σε ένα άλλο σημείο: την επικράτηση των τεράτων του στην επίθεση. 
Γι' αυτό το λόγο, παρατηρούμε ο πρωταθλητής να χρησιμοποιεί αρκετές κάρτες που είτε ενισχύουν επιθετικά τα τέρατα του (Kunai With Chain, Rush Recklessly), είτε αποδυναμώνουν επιθετικά τα αντίπαλά του (Shrink, Rocket Warrior).
Αυτός λοιπόν ο βασικός και δυναμικός συνδυασμός (''Warriors'' και κάρτες που στόχευαν να κάνουν τα τέρατα του να επικρατούν επιθετικά), έδωσε τη δυνατότητα στον Πολυδεύκη να επικρατεί εις βάρος του αντιπάλου του σταδιακά, μέχρις ότου εκείνος να μην μπορεί να ανταπεξέλθει και να δεχτεί το τελειωτικό χτύπημα!


Αν σας αρέσουν γενικά τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα στο Facebook για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις:
https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->