Έφτασε η στιγμή για το Διαδικτυακό Απόλυτο Old School Πρωτάθλημα (11/04/23)! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Έφτασε η στιγμή για το Διαδικτυακό Απόλυτο Old School Πρωτάθλημα (11/04/23)!

Η σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans  προετοιμάζει σύντομα ένα νέο διαδικτυακό πρωτάθλημα. Αυτό θα είναι βασισμένο σε όλη την εποχή του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters''!! Οι λεπτομέρειες αυτού παρουσιάζονται παρακάτω:


*Σε αυτό το Old School πρωτάθλημα, οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με τις κάρτες που εμφανίστηκαν και στις 5 Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters''!

Για να δείτε αναλυτικά την λίστα, πατήστε ΕΔΩ.


*Η συμμετοχή είναι στα 3 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, πρέπει να επικοινωνήσουν αρχικά με τον Διαχειριστή της σελίδας Greek Yu-Gi-Oh! Fans στο Facebook και κατόπιν να καταβάλλουν τα χρήματα τη συμμετοχής με κατάθεση ύστερα από συνεννόηση μαζί τουΕλάχιστο όριο συμμετοχών για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος είναι τα 14 άτομα. 

*Οι μονομάχοι έχουν προθεσμία μέχρι την Τρίτη 11 Απριλίου (11/04/2023), προκειμένου να εγγραφούν για το διαδικτυακό πρωτάθλημα.


*Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω μιας πλατφόρμας που είναι κατάλληλη για Yu-Gi-Oh! μονομαχίες. Η σελίδα επιλέγει να χρησιμοποιήσει το EDOPRO. Μια πλατφόρμα για αυτοματοποιημένες μονομαχίες η οποία είναι ευέλικτη, εύκολη στη χρήση και "κατεβαίνει" γρήγορα. Οι μονομάχοι λοιπόν θα πρέπει να την κατεβάσουν (Για να την κατεβάσετε, πατήστε ΕΔΩ).
Αφού την κατεβάσουν, πρέπει πριν κάθε αγώνα να θέτουν τις κατάλληλες παραμέτρους πριν κάθε μονομαχίες τους. Αυτές εικονίζονται παρακάτω:
EDOPRO Yugioh!


*1)Οι μονομάχοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τις κάρτες της Old School λίστας και να ακολουθήσουν την Banlist της.

2) Όσον αφορά τους κανόνες των Old School Τουρνουά, ό,τι ισχύει με τα σύγχρονα τουρνουά Yu-Gi-Oh! ισχύει και με τα Old School (Master Rules 2020), με μόνη εξαίρεση το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα.

3) Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει συνολικά ΒΑΝ(0) κάρτες από όλη την Banlist. 4) Αν κατά το διάστημα της μονομαχίας ένας από τους δύο παίκτες βγει από την πλατφόρμα (επειδή για παράδειγμα ''έπεσε'' το δίκτυό του), τότε εκείνος που έμεινε, επιλέγει αν η μονομαχία θα επαναληφθεί ή όχι. Αν δεν επαναληφθεί, τότε την κερδίζει αυτόματα.

5) Για να έχετε μια άμεση εικόνα σχετικά με τις κάρτες που επιτρέπονται μα και για να πάρετε ιδέες για ανταγωνιστικά Decks, μπορείτε να δείτε τα άρθρα που έχουν γραφτεί για τους νικητές, όπου παρουσιάζεται η τράπουλά τους και η στρατηγική που ακολούθησαν. (Για να τα δείτε, πατήστε ΕΔΩ).

Όποιος παραβιάζει τους παραπάνω κανόνες θα αποκλείεται από το πρωτάθλημα.


*Για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα διαμορφωθούν όμιλοι (των οποίων τα άτομα θα καθοριστούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων).

Τα ζευγάρια των μονομάχων θα καθοριστούν ύστερα από κλήρωση.


*Την Τετάρτη 12 Απριλίου (12/04/2023), όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν έτοιμη την τράπουλα με την οποία θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση και να στείλουν την φωτογραφία της στον Διοργανωτή (για την διαφύλαξη των κανόνων του πρωταθλήματος). Όποιος δεν στείλει την τράπουλα του, θα αποκλείεται. 

Ο Διοργανωτής αντίστοιχα θα στείλει την τράπουλα του σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς θα συμμετέχει και ο ίδιος στους αγώνες (και είναι δίκαιο να γνωρίζουν και οι αντίπαλοί του, την δική του τράπουλα).


*Αφού όλοι οι συμμετέχοντες στείλουν την τράπουλά τους, αμέσως ύστερα θα ανακοινωθούν τα ζευγάρια των μονομάχων. Αυτή θα είναι η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα διαρκέσει το πολύ μια βδομάδα. 

-Οι μονομάχοι θα κανονίσουν μεταξύ τους την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Ο μόνος περιορισμός είναι να διεξάγουν την μονομαχία τους μέσα στο χρονικό διάστημα της μιας βδομάδας. 

-Αφού περάσει η φάση των ομίλων, τότε θα έχουμε τη φάση των Knock-Out και η οποία πρέπει και αυτή να ολοκληρωθεί το πολύ στο διάστημα της μιας βδομάδας

-Όταν μια μονομαχία ολοκληρώνεται, ο νικητής θα δηλώνει στη σελίδα το άτομο με το οποίο μονομάχησε και την νίκη του, ώστε να καταχωρείται η βαθμολογία. 

-Όποιος αποδεδειγμένα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει όλες τις μονομαχίες του και να συνεργάζεται με τους αντιπάλους του για τις μονομαχίες του, θα αποκλείεται και όσοι δεν μονομάχησαν μαζί του θα κερδίζουν αυτόματα.  


*Ο 1ος θα κερδίσει 2 "Legendary Duelists: Season 3 Boxes"ο 2ος 1 "Legendary Duelists: Season 3 Box" και ο 3ος 2 "Legendary Duelists: Season 3 Booster Packs''. Εναλλακτικά, οι 3 επικρατέστεροι μπορούν να επιλέξουν και ως έπαθλα αντίστοιχης αξίας Boosters "Legendary Duelists: Duels From The Deep" ή/και Boosters "Amazing Defenders", σε οποιοδήποτε συνδυασμό επιθυμούν. Παράλληλα ο πρώτος επικρατέστερος θα έχει την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας!


*Θα σε ενδιέφερε να αποκτήσεις κάρτες Yu-Gi-Oh! για να μονομαχείς ζωντανά;  Μπορείς, εφόσον θες, να αγοράσεις από το ''Yu-Gi-Oh! Store'' της σελίδας τις κάρτες που θες! 
Αν θα ήθελες να δεις μόνο κάρτες του Yugi πάτα ΕΔΩ.
Αν θα ήθελες να δεις μόνο κάρτες του Kaiba πάτα ΕΔΩ.
Αν θα ήθελες να δεις μόνο κάρτες των Joey, Marik και άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων πάτα ΕΔΩ.
Αν θα ήθελες γενικά να δεις όλες τις κάρτες της σελίδας πάτα ΕΔΩ.

**Για οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον Διοργανωτή (για να του στείλετε μήνυμα, πατήστε ΕΔΩ).

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->