Μάριος Νταν: O Mεγάλος Nικητής του Απόλυτου Old School Πρωταθλήματος! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Μάριος Νταν: O Mεγάλος Nικητής του Απόλυτου Old School Πρωταθλήματος!

Ο Μάριος Νταν ήταν εκείνος που αναδείχθηκε στον μεγάλο νικητή του Απόλυτου Old School Πρωταθλήματος! Με τη νίκη του αυτή κάνει και εκείνος την είσοδο του στο χώρο των Old School Πρωταθλητών, το Hall Of Fame

Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν και από τις 5 Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε).
  
Ο Μάριος Νταν διαμόρφωσε μια αρκετά αποτελεσματική και ισχυρή τράπουλα, μέσω της οποίας κατάφερε να ισοπεδώσει οποιονδήποτε αντίπαλο που στάθηκε απέναντί του!
OLD SCHOOL DECK YUGIOH!
(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Απόλυτο Old School Πρωτάθλημα και να κάνει τον Μάριο Νταν πρωταθλητή!)

Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε μια αρκετά επιθετική στρατηγική ή οποία αποσκοπεί κυρίως στο να φέρνει μαζικά τέρατα στο έδαφος. Αυτή η στρατηγική για να επιτευχθεί, βασίζεται κυρίως τόσο στον συνδυασμό των 3x Giant Rex και 3x The Rock Spirit (το The Rock Spirit για να καλεστεί κάνει Banish ένα EARTH, όπως τον Giant Rex, μα σαν ο Giant Rex γίνεται Banish, αυτός έχει την ικανότητα να καλείται στο έδαφος), όσο και στον συνδυασμό των Iron Hans και Iron Knight (ο Iron Hans καλεί αυτόματα τον Iron Knight όταν έρχεται στο έδαφος, ενώ ο Iron Knight όταν καταστρέφεται φέρνει στο χέρι του παίκτη τον Iron Hans).
Βασισμένος σε αυτή τη στρατηγική, ο πρωταθλητής χρησιμοποιεί παράλληλα κάρτες για να ενισχύσει σημαντικά την επίθεσή τους (Seal Of Orichalkos, Clockwork Night)
 έχοντας σαν στόχο να διαλύσει τον αντίπαλο με ισχυρές επιθέσεις.
Τέλος, ο πρωταθλητής χρησιμοποιεί διάφορες κάρτες κλειδιά είτε για να βγάλει ''εκτός'' κάποιες σημαντικές μεμονωμένες κάρτες του αντίπαλου του (Soul Taker, 2x Enemy Controller, Offerings To The Doomed κτλ), είτε για να ''ρίξει'' κάποιες σημαντικές άμυνες του αντιπάλου σε μια κρίσιμη στιγμή στο παιχνίδι (Jinzo, Giant Trunade, Raigeki, Solemn Judgment κτλ) και έτσι αυτός ανεμπόδιστος να δώσει το τελειωτικό χτύπημα! 


Αν σας αρέσουν τα Old School Πρωταθλήματα, τότε ετοιμαστείτε σύντομα για το νέο!
Το καινούριο
Old School Πρωτάθλημα θα είναι διαδικτυακό, θα είναι και αυτό βασισμένο στις κάρτες όλων των σεζόν του ''Yugioh! Duel Monsters'' και οι εγγραφές γι' αυτό θα είναι μέχρι την Τρίτη 11 Απριλίου (11/04/2023). Για λεπτομέρειες πάνω σε αυτό, πατήστε ΕΔΩ!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->