Έφτασε η στιγμή για το Ζωντανό Απόλυτο Old School Πρωτάθλημα (06/04/23)! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Έφτασε η στιγμή για το Ζωντανό Απόλυτο Old School Πρωτάθλημα (06/04/23)!


Η σελίδα Greek Yugioh! Fans επρόκειτο σε λίγο καιρό να διεξάγει ένα νέο, μεγάλο Old School Πρωτάθλημα! Αυτό θα είναι βασισμένο σε όλη την εποχή του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters''!


*Το νέο Old School Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου και ώρα 17:30 στην Κάισσα Πειραιά!


*Σε αυτό το Old School πρωτάθλημα, οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με τις κάρτες που εμφανίστηκαν και στις 5 Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters''!

Για να δείτε αναλυτικά την λίστα, πατήστε ΕΔΩ.


*Η συμμετοχή για κάθε μονομάχο είναι στα 5 ευρώ, με τον καθένα να λαμβάνει ένα ''φακελάκι'' (το οποίο διαμορφώνει η σελίδα για το event), με 5 Old School κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους χαρακτήρες, από όλες τις Season του ''Yu-gi-oh! Duel Monsters'', διαφόρων εκδόσεων (4 Common & 1 Super, Ultra ή Secret Rare).

*Ένας συμμετέχων θα κερδίσει δωρεάν το Structure Deck Freezing Chains εφόσον πετύχει στο ''φακελάκι'' του το ''Glory Of The King's Hand'', ενώ ένας άλλος θα ανοίξει μια από τις ισχυρότερες Old School κάρτες που δημιουργήθηκαν ποτέ, σε συλλεκτικό "Rarity" η οποία είναι σχετική με τη λίστα του πρωταθλήματος. (Raigeki, Secret Rare, TN19).

*Ο νικητής θα
 κερδίσει ένα Old School φακελάκι και θα λάβει το δικαίωμα να αγοράσει από την Κάισσα Πειραιά προϊόντα αξίας έως 15€, όπως και την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας.
Ο 2ος θα κερδίσει αντίστοιχα ένα Old School φακελάκι, ένα Booster Pack ''Legendary Duelists Season 3'' και ένα Booster Pack "Legendary Duelists: Duels From The Deep". Παράλληλα, κάθε μονομάχος που θα έχει στο τέλος του πρωταθλήματος μόνο μια ήττα, θα κερδίσει ένα Booster Pack "Legendary Duelists: Duels From The Deep".


*1)Οι μονομάχοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τις κάρτες της Old School λίστας και να ακολουθήσουν την Banlist της.

2) Όσον αφορά τους κανόνες των Old School Τουρνουά, ό,τι ισχύει με τα σύγχρονα τουρνουά Yu-Gi-Oh! ισχύει και με τα Old School (Master Rules 2020), με μόνη εξαίρεση το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα.

3) Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει συνολικά ΒΑΝ(0) κάρτες από όλη την Banlist.

4) Για να έχετε μια άμεση εικόνα σχετικά με τις κάρτες που επιτρέπονται μα και για να πάρετε ιδέες για ανταγωνιστικά Decks, μπορείτε να δείτε τα άρθρα που έχουν γραφτεί για τους νικητές, όπου παρουσιάζεται η τράπουλά τους και η στρατηγική που ακολούθησαν. (Για να τα δείτε, πατήστε ΕΔΩ).


*Θέλεις να συμμετάσχεις στα Old School τουρνουά της σελίδας, μα δεν έχεις Old School κάρτες; Μπορείς, εφόσον θες, να αγοράσεις από το ''Yu-Gi-Oh! Store'' της σελίδας τις κάρτες που θες!
Για να δεις κάρτες του Yugi πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες του Kaiba πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες των Joey, Marik και άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων πάτα ΕΔΩ.

Οι μονομάχοι που θα αγοράσουν κάρτες για να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της σελίδας, θα έχουν έκπτωση 25% σε οποιαδήποτε αγορά τους!

**Για οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον Διοργανωτή (για να του στείλετε μήνυμα, πατήστε ΕΔΩ).

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->