Μάριος Σκόρδος: O Mεγάλος Nικητής του Old School Πρωταθλήματος Της Πόλης Της Μάχης! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Μάριος Σκόρδος: O Mεγάλος Nικητής του Old School Πρωταθλήματος Της Πόλης Της Μάχης!

Ο Μάριος Σκόρδος ήταν εκείνος που κατάφερε να κατακτήσει το Old School Πρωτάθλημα της Πόλης της Μάχης! Με τη νίκη του αυτή κάνει και εκείνος την είσοδο του στο χώρο των Old School Πρωταθλητών, το Hall Of Fame


Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν από την δεύτερη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την καθεμία), ενώ παράλληλα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν έναν από τους τρεις Αιγύπτιους Θεούς μαζί με το συγκεκριμένο "Skill" που σχετιζόταν με αυτούς. 
  
Ο Μάριος Σκόρδος στηριζόμενος κυρίως στις ορδές του από "DARK" τέρατα, πέτυχε να εξορίσει στο σκοτάδι της μαύρης κόλασης, κάθε αντίπαλο που αντιμετώπισε!

(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Old School Πρωτάθλημα της Πόλης της Μάχης και να κάνει τον Μάριο Σκόρδο πρωταθλητή!)

Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε αυτός αρχικά να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ''DARK Fiend'' τέρατα με καλές ικανότητες και να εκμεταλλεύεται αυτές τις δύο ιδιότητές τους για να δομήσει την κυρίως στρατηγική του. Έτσι λοιπόν ελέγχοντας πολλά ''DARK'' τέρατα κάτω των 1500 ATK, χρησιμοποιεί 3x Mystic Tomato για να μπορεί μέσω αυτών να καλεί στο έδαφος το πιο κατάλληλο για τη δεδομένη περίσταση του παιχνιδιού (Holding Arms, Sangan, Newdoria κτλ) και έτσι να παρέχει ευελιξία στο παιχνίδι του. Παράλληλα, ελέγχοντας πολλά ''Fiend'' τέρατα, μπορούσε μέσω του Dark Ruler Ha Des να αχρηστεύει τις ικανότητες των τεράτων που κατέστρεφε σε μάχη, ενώ μέσω των ''Fiend'' τεράτων που θα είχε αργά ή γρήγορα στο νεκροταφείο του, είχε την δυνατότητα μέσω αυτών να καλέσει το ισχυρό τέρας Dark Necrofear και να φέρνει γενικά σε πολύ δύσκολη θέση τον αντίπαλό του.
Τέλος ο πρωταθλητής, καθώς έλεγχε αρκετά τέρατα που απαιτούσαν θυσία (Jinzo, 3χ Dark Ruler Ha Des, Obelisk The Tormentor), χρησιμοποιεί πολλές κάρτες μέσω των οποίων θα μπορούσε να θυσιάσει τέρατα των αντιπάλων του (3x Soul Exchange, 3x Shallow Grave, 2x Enemy Controller, Brain Control), πετυχαίνοντας έτσι να βγάζει και εκτός μάχης τα αντίπαλα τέρατα και ταυτοχρόνως να καλεί τα δικά του πανίσχυρα τέρατά για να καταστρέψει τους εχθρούς του!


Αν σας αρέσουν τα Old School Πρωταθλήματα, τότε ετοιμαστείτε σύντομα για το νέο! Το καινούριο Old School Πρωτάθλημα θα είναι διαδικτυακό και θα είναι και αυτό βασισμένο στην Πόλη της Μάχης. Σύντομα θα υπάρξει νέα δημοσίευση σχετικά με αυτό.
Για να έχεις μια πιο άμεση ενημέρωση για δημοσιεύσεις της σελίδας Greek Yu-Gi-Oh! Fans, μπορείς να την ακολουθήσεις στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ.

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->