Χάρης Σωφρονάς: O Mεγάλος Nικητής της Old School Διοργάνωσης! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Χάρης Σωφρονάς: O Mεγάλος Nικητής της Old School Διοργάνωσης!

Είδαμε στην Old School Διοργάνωση να διεξάγονται τα πρωταθλήματα των "Duelist Kingdom", "Battle City","Virtual World", "Waking The Dragons" και ''Grand Championship''.


Ο Χάρης Σωφρονάς καταφέρνοντας να κερδίσει δύο Old School πρωταθλήματα της Διοργάνωσης (το "Virtual World" και το ''Grand Championship''), κατόρθωσε αυτόματα να αναδειχθεί στον νικητή της Old School Διοργάνωσης, καθώς τα άλλα τρία τα είχαν κατακτήσει τρεις διαφορετικοί μονομάχοι. Έτσι λοιπόν ο Χάρης Σωφρονάς ήταν εκείνος που τελικά πέτυχε να σηκώσει το τρόπαιό της Old School Διοργάνωσης και να λάβει το έπαθλό αυτής το οποίο ήταν ένα ''Yugi's Legendary Decks''!

Ο Χάρης Σωφρονάς έχοντας συμμετάσχει σε όλα τα Old School πρωταθλήματα, μαχόταν πάντα με πάθος και με δημιουργικά Deck, δίνοντας συνεχώς τον καλύτερό του εαυτό!
Το πρωτάθλημα της Διοργάνωσης που κατόρθωσε αρχικά να κατακτήσει ήταν το "Virtual World"! Χρησιμοποιώντας με μαεστρία τις κάρτες της λίστας, δημιούργησε ένα αρκετά ενδιαφέρον και υποδειγματικό Deck (για να το δείτε πατήστε ΕΔΩ).
Ύστερα, το επόμενο πρωτάθλημα που κατάκτησε ήταν το''Grand Championship''! Βασιζόμενος στις Βαλκυρίες, διαμόρφωσε την αποτελεσματικότερη και ισχυρότερη στρατηγική που μπορούσε να δημιουργήσει κανείς και όπως ήταν αναμενόμενο, σύντομα αναγορεύθηκε στον κυρίαρχο και αυτού του πρωταθλήματος (για να το δείτε πατήστε ΕΔΩ)


Φτάνοντας πλέον στο τέλος της μεγαλειώδους Old School Διοργάνωσης, η σελίδα ευχαριστεί θερμά όσους ήταν μαζί μας και υποστήριξαν την αναβίωση του Old School Yu Gi Oh! 
Αν σας αρέσουν τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα, για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις. Για να την ''ακολουθήσετε'', πατήστε ΕΔΩ.

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->