Ετοιμαστείτε σύντομα για το Πανελλήνιο Advanced Πρωτάθλημα YUGIOH! (14/05/2023) - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ετοιμαστείτε σύντομα για το Πανελλήνιο Advanced Πρωτάθλημα YUGIOH! (14/05/2023)

Σε λίγες ημέρες διεξάγεται το Πανελλήνιο Advanced Πρωτάθλημα
YUGIOH! (14/05/2023).


ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:
*Για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα υπάρχει η δυνατότητα των προεγγραφών. Θα μπορείτε να εγγραφείτε και την ημέρα που θα είναι η εκδήλωση, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα υπάρχει διαθέσιμη θέση.
Για να κάνετε προεγγραφή στέλνετε ένα e-mail 
με τα στοιχεία σας στο yugioh@kaissa.gr ή ένα μήνυμα στη σελίδα στο Facebook (Yu-Gi-Oh! by Kaissa) ή ένα μήνυμα στο Instagram (yugioh_by_kaissa). Οι προεγγραφές είναι δυνατές μέχρι το Σάββατο 13 Μαίου στις 14:00.
Τα στοιχεία που χρειάζονται είναι:
-Ονοματεπώνυμο
-Cossy Number ID (αν δεν έχετε ήδη, μπορείτε να βγάλετε εύκολα μέσα από την εφαρμογή Neuron)
*Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 8:00 και θα κλείσουν στις 9:00. Η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει στις 10:00.
*Η είσοδος για να πάρετε μέρος στο Πανελλήνιο θα είναι 20 ευρώ και θα λαμβάνετε 5 Booster Pack από την τελευταία διαθέσιμη συλλογή.

*Κατά την είσοδο σας θα πρέπει να έχετε μαζί και την Deck List σας, την οποία θα παραδώσετε με την εγγραφή σας. Μπορείτε φυσικά να την στείλετε και με την προεγγραφή σας ηλεκτρονικά σε περίπτωση που την έχετε έτοιμη, μα εφόσον θέλετε ηλεκτρονικά, μπορείτε μέχρι το 
Σάββατο 13 Μαίου στις 14:00.
*Tα φετινά National θα γίνουν στο Comicdom Con Athens στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Μπορείτε να δείτε και λεπτομέρειες στη σελίδα https://www.comicdom-con.gr/.
*Για να δείτε τα έπαθλα που δίνει η KONAMI για αυτό το Event, πατήστε ΕΔΩ.


*Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να στείλετε e-mail στο yugioh@kaissa.gr, στη σελίδα στο Facebook (Yu-Gi-Oh! by Kaissa) ή στο Instagram: yugioh_by_kaissa.

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->