Ποιός θα είναι ο Old School Πρωταθλητής της Διοργάνωσης; - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ποιός θα είναι ο Old School Πρωταθλητής της Διοργάνωσης;

OLD SCHOOL YUGIOH! ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Πλησιάζοντας για το 5ο (και τελευταίο) Old School Πρωτάθλημα ("Grand Championship"), φτάνουμε στο αίσιο πέρας της Old School Διοργάνωσης η οποία αφορούσε 5 ξεχωριστά πρωταθλήματα και τα οποία σχετίζονταν με τις κάρτες που εμφανίστηκαν στις Season του "Yu-Gi-Oh! Duel Monsters!".


Είδαμε μέχρι τώρα να διεξάγονται τα πρωταθλήματα των "Duelist Kingdom", "Battle City","Virtual World" και "Waking The Dragons"!
Είχαμε μοναδικές μάχες! Κάθε Old School Πρωτάθλημα είχε και τον δικό του πρωταθλητή, υποδεικνύοντας πως τα πάντα είναι ρευστά και πως δεν υπάρχει κάποιο φαβορί! Ο Νίκος Ζουλέκου, ο Κωνσταντίνος Λυγερός, ο Χάρης Σώφρονας, και ο Παναγιώτης Πολυδεύκης είναι οι μέχρι τώρα πρωταθλητές!


Ποιος θα είναι αυτός που θα αναγορευτεί στον Old School Πρωταθλητή της Διοργάνωσης; Θα τον έχουμε στο επόμενο πρωτάθλημα; Ή θα αναγορευτεί κάποιος άλλος και θα πρέπει να διεξαχθεί άλλο ένα, το οποίο θα αφορά αποκλειστικά τους πέντε μεγάλους πρωταθλητές; 
Ο Old School Πρωταθλητής της Διοργάνωσης θα κερδίσει την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και την μέχρι τώρα πορεία του. Παράλληλα, θα του απονεμηθεί το συμβολικό κύπελλο της Διοργάνωσης και θα λάβει ένα ''Υugi's Legendary Decks''!

Το επόμενο και κρισιμότερο πρωτάθλημα της Old School Διοργάνωσης, το "Grand Championship", αποφασίστηκε να γίνει αρχές Μαρτίου, ώστε να δοθεί αρκετός χρόνος στους μονομάχους να προετοιμαστούν και να υπάρξει επαρκής χρόνος προκειμένου οι 4 μεγάλοι πρωταθλητές να προγραμματίσουν τις εκκρεμότητές τους και να μπορέσουν να παρευρεθούν σε αυτό το Old School Πρωτάθλημα, διεκδικώντας έτσι τη δυνατότητα να αναγορευτούν στον Old School Πρωταθλητή της Διοργάνωσης!

*Η λίστα του "Grand Championship" είναι ήδη έτοιμη και οι μονομάχοι μπορούν να προετοιμάζουν από τώρα την τράπουλά τους. Μετά από μερικές βδομάδες θα υπάρξει και δημοσίευση που θα αφορά αποκλειστικά το "Grand Championship" και τις λεπτομέρειες αυτού.

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->